CSOPORTOK


 

 • Trabant Túra – Budapesten és vidéken egyaránt
 • Városnéző Túra – Budapesten
 • Trabant transzfer
 • Kastély Túra
 • Night Shift – Budapest By Night
 • Csepel kincsei – Csepel Művek túra
 • Driving Experience
 • Pimp My Trabi – avagy Trabi Festés program

 

Trabant Túra – Budapesten és vidéken egyaránt

Trabant túra programunk megalkotásánál arra törekedtünk, hogy vendégeink számára színes, különleges, szórakoztató és játékos módon mutassuk be a kiválasztott helyszínt/tájat/települést/régiót.

A résztvevő vendégek saját maguk vezethetik kétütemű járműinket ezzel bebarangolva az adott helyszínt.

A „Start” helyszínen egy rövid eligazítás után – mely során megtanítjuk vendégeinket a kétütemű Trabantok minden fortélyára – mindenki elfoglalja a számára legszimpatikusabb autót, majd kezdetét veszi a Go Trabi Go! Túra.

A vendégek egy fényképes útvonalleírás – igény szerint iPad-es navigáció – segítségével tájékozódnak majd a városban, vagy a kiválasztott helyszínen. Az útvonal mentén egy-egy állomást keresnek, ahol különböző szórakoztató feladatot kell teljesíteniük csapatként, az állomás pecsétjének megszerzése érdekében.

A konvoj végén egy szervízautóval követjük a résztvevőket, bármilyen esetleges meghibásodás azonnali kezelése érdekében.

A program hossza 2,5-3 óra – a kiválasztott játékok mennyiségének függvényében.

A program megvalósítható Budapest területén belül – így a program külföldi vendégeink számára egy városnézéssel is felér.

Illetve számos vidéki helyszínen megfordultunk már Sümegtől kezdve, Egeren át. Balatonfüred és a Velencei Tókerülő túránk a legnépszerűbbek közé tartozik, de Gödöllő, Domonyvölgy, és Lajosmizse a puszta szerelmeseinek is elérhető.

 

Kastély Túra – Gold Times with Oldtimers

Indulás: Budapest Hősök teréről 3-4 fős Élmény Trabantokkal, a vendégek vezetik az autókat

Útvonal: Budapest – Tura – Aszód – Gödöllő – Fót – Budapest

Távolság: kb. 140 km

Program:

 • Tura: Schossberger kastély – az ország egyik legszebb, neoreneszánsz kastélya (romos állapotban) – melyet Ybl Miklós tervezett-, helyszínen kincskereső játék
 • Aszód: Podmaniczky kastély – kamara koncert a kastély kertben
 • Gödöllő: Kiskastély – ebéd. Grassalkovich kastély – látogatás, lovas caroussel a kastély kertben
 • Fót: Károlyi Kastély – a klasszicista kastély megtekintése, találkozás Károlyi Gróf-al (előzetes egyeztetés mellett), séta az arborétumban, nosztalgia fotózás.

Programunkban magyarországi kastélyokról kapunk ízelítőt, az évszázados, romos épületektől egészen az eredeti pompájában felújítottakig.

A kastélytúra során minden résztvevő csapat (Trabant) térképet kap, mely alapján kell az egyes állomásokat megtalálnia. A csoportot idegenvezető és autószerelő kíséri.

 

Night Shift – Budapest By Night

Budapest éjszakai látványa messze földön híres, látképe felejthetetlen látványt nyújt az ide látogató turisták számára. Az UNESCO Világörökség Bizottsága 1987-ben emelte világörökségi rangra Budapest Duna-par ti látképét és a Budai Várnegyedet.

Az esti program során szeretnénk megmutatni vendégeink számára, hogy milyen a fényárban úszó Budapest.

Programunk elengedhetetlen társa pedig nem más, mint az utánozhatatlan Trabant flottánk.

Vendégeink sofőrökkel vagy az autókat saját magukat vezetve fedezhetik fel a mesés Budapest fényeit és épületeit.

Vendégeinket Budapest belvárosában kalauzoljuk, pl. Hősök tere, Városliget, Andrássy út, Budai/ Pesti alsórakpart, Citadella útvonalon.

A túra lényegét Budapest látképe jelenti, így ennél a programnál javasoljuk sofőrjeink igénybevételét, hogy vendégeink maximálisan kiélvezhessék a látvány nyújtotta élvezetet.

A túra 1-1,5 órás, mivel 20:00 óra után a forgalom már gyér Budapesten, így kényelmesen bejárhatók a fent említett helyszínek.

 

Pimp My Trabi – avagy Trabi Festés program

A Trabi festegetés a 70-es 80-as évek köntösébe öltöztetve csempész játékosan kreatív, csapatépítésre tökéletesen alkalmas feladatokat a nap meglepetés programjába.

A csapatok megalkotása után (lehet előre kitalált, vagy véletlenszerű – autónként maximum 10 fő javasolt) az első feladat, hogy megtervezzék a festeni kívánt képet.

A fehér vászon helyett azonban hófehér Trabantokra kell majd festeni. Trabijaink mind arra várnak, hogy az alkalmi piktorok kiéljék az alkotás iránti vágyukat, szebbnél szebb színeket, formákat pingálva a Trabik karosszériájára.

Ahhoz, hogy a csapatok elkészítsék autóikat a Trabant „szépségversenyre”, ehhez kellő mennyiségű festéket, és egyéb kelléket találnak a kocsik mellett.

Lehet előre kitalált kreatív ötlet szerint kifesteni a Trabikat, mint pl. Rock&Rock, filmes téma, mesehősök, de lehet egyéni fantázia alapján is.

Egy a lényeg, hogy a Trabi minden karosszéria elemét ki kell festeni (kivétel ez alól a kerekek).

Menet közben a csapatok különböző feladatokat teljesíthetnek, melyekért értékes és különleges színű spray-ket lehet nyerni. Ezek az extra színek feldobják a Trabikat és a csapat autója nagyobb eséllyel indulhat a legszebb Trabi címért. A Trabant festés végén lehetőséget biztosítunk, az esetleges félrement festékek eltüntetésére.

Míg a vendégek tisztába hozzák magukat, a „szakértő” zsűri meghallgatja a Trabi aukciót, hogy miért pont az az autó a legszebb, majd megtörténik az értékelés és kihirdetjük a győztes, legszebb autót.

 

 

Személyre szabott ajánlatunkért keressen bennünket
az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

email:
info@gotrabigo.hu

telefon:
+36 30 508 6 508