CSAPATÉPÍTÉS


 

Trabant Túra, játékos állomásokkal – csapatépítő program

Korábbi tapasztalataink alapján tudjuk, hogy egy cég munkatársainak különleges környezetben tartandó, kötetlen és játékos formában való megmozgatása életre szóló élményt és utánozhatatlan szakmai összefogást jelent.

Az elmúlt években szervezett úgynevezett „élménytréningek” osztatlan sikere megerősítette hitünket az ilyen típusú összejövetelek szükségességében és eredményességében.

A Trabant túra csapatépítő programban a részvevő vendégeket egy letűnt korba, a „boldog békeidők” álomvilágába repítjük vissza, ahol Bulgáriába lejutni egy Trabanttal még maga volt a kiváltság.

A program a 70-es, 80-as évek köntösébe öltöztetve csempész játékosan kreatív, csapatépítésre alkalmas feladatokat a tréningbe. A retro hangulatú program keretében a résztvevőkre szellemi és fizikai kihívások várnak.

A Trabant túra csapatépítő program tetszőlegesen megvalósítható Budapesten, illetve bármely vidéki helyszínen – a megrendelő igényéi szerint.

Az outdoor program hossza körülbelül 2,5-3 óra és nem befolyásolja az időjárás viszontagságai.

 

Pimp my Trabi – avagy Trabi festés csapatépítő program

A Trabi festés programunk megalkotásánál arra törekedtünk, hogy egy igen régi vágyunkat testesítsük meg.

Ki ne vágyott volna már arra, hogy jól összefessen egy autót… Csapatépítő programunkban ennek már csak a képzeled szab határt.

A fehér vászon helyett azonban hófehér Trabantok várják a vendégeket.

Trabijaink mind arra várnak, hogy az alkalmi piktorok kiéljék az alkotás iránti vágyukat, és szebbnél-szebb színeket és formákat pingáljanak a Trabik karosszériájára.

Outdoor program melynek hossza körülbelül 2 óra.

 

Papír Jaguár – csapatépítő program

A régi idők All Star-ja.

Indoor csapatépítő programunkban a résztvevőknek a rendelkezésre álló anyagokból (karton, cellux, papír, ragasztó) kell megépíteniük a saját “Papír Jaguárjukat” azaz egy papír Trabantot kell létrehozni. A munka ott ér véget amikor az egyik csapattárs be is tud ülni az autóba és meg tud tenni vele legalább 5 métert.

Mindenki kap szerepet a csapatban a mérnököktől a design tervezőkig, hiszen a külcsín is igen fontos az eladásnál.

Csapatépítő programunkat ajánljuk mindazoknak akik egy kis kreativitást éreznek a tervezés iránt és szeretnek megvalósítani lehetetlennek tűnő feladatokat.

Az indoor program hossza körülbelül 2-3 óra a csapatok létszámától függően.

 

Személyre szabott ajánlatunkért keressen bennünket
az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

email:
info@gotrabigo.hu

telefon:
+36 30 508 6 508